קוקטייל נגרוני תפוזי דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

מי המציא את קוקטייל הנגרוני?

איש אינו יודע מי בדיוק המציא את קוקטייל הנגרוני.

הסברה הרווחת ביותר היא שהרוזן קמיליו נגרוני מפירנצה איטליה, ביקש בשנת 1919 מהברמן של קפה ג'יאקוסה- פוסקו סקארסלי לחזק את הקוקטייל האהוב עליו – אמריקנו על ידי הוספת ג'ין וכך נוצר הנגרוני.

קוקטייל הנגרוני נחשב כקוקטייל קלאסי עם טעמים של מתיקות עדינה שמושגת מן המרטיני רוסו ושילוב של מרירות עדינה של הקמפרי.

נגיעה של רעננות

על מנת להעניק לקוקטייל הנגרוני עוד נגיעה של רעננות נוסיף לו מיץ של תפוזי דם. 

תפוזי דם

תפוזי הדם נותנים לקוקטייל צבע אדום יפיפה. אך מכיוון שתפוזי הדם נמצאים במחוזתנו לתקופה מאוד קצרה ניתן בהחלט להחליף אותם במיץ תפוזים רגיל. 

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

סוג המנה קוקטיילים
סוג המטבח משקאות אלכוהולים
תגיות נגרוני, קוקטייל
זמן הכנה 4 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 2 minutes
מנות 1
קלוריות 195 kcal
מחבר חנן אביסף

חומרים

חומרים להכנת הקוקטייל

  • 50 מ"ל מיץ תפוזי דם
  • 25 מ"ל ג'ין
  • 25 מ"ל קמפרי
  • 25 מ"ל וורמוט מתוק
  • קרח

חומרים לעיטור הקוקטייל

  • פרוסה של תפוז דם
  • קליפה של תפוז דם

אופן ההכנה

  1. ממלאים שייקר בכמה קוביות קרח.

  2. מוסיפים לשייקר את כל מרכיבי הקוקטייל ומנערים.

  3. שמים בכוס אולד פאשן מספר קוביות קרח.

  4. מסננים את תכולת השייקר אל הכוס.

  5. מקשטים עם פרוסת התפוז.

  6. לוקחים את קליפת התפוז ומשפשפים איתה את שולי הכוס על מנת לתת לה ניחוח תפוזי.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דרוג המתכון