אודות

ברוכים הבאים לאקדמיה לבישול

מי אני?

שמי חנן אביסף, בן 51, נשוי ואבא לשלושה ילדים מדהימים עם תאבון בריא. 

כל חיי אהבתי לבשל ודרך הבישול אני מצליח לבטא את היצירתיות שלי.

בעברי עבדתי בכמה מטבחים של מסעדות אבל החיים והקריירה לקחו אותי למקומות אחרים. בשביל לשמור על הגחלת אני חבר במועדון בשלנים, שנקרא הגנטלמן קלאב, כבר ערם ואחת שנים – שזה בערך הדבר הכי ארוך שהתמדתי בו חיי.

במועדון אנחנו מארחים ומתארחים לארוחה אחת לחודשים, כל ארוחה היא הרפתקה בפני עצמה. למודעון יש אתר: לאתר הג'נטלמנים אתם מוזמנים לבקר בו.

באתר יש כמות מכובדת של  מתכונים שיצרנו ופיתחנו לאורך השנים, אז שווה לבקר. 

בנוסף מידי פעם אני עוזר לחבר טוב שלי – השף ערן כץ – להעביר סדנאות בשר ביקב ליבנה שנקראות "בשר בכפר".   

למה קראתי לבלוג האקדמיה לבישול?

לקחתי על עצמי להקים את הבלוג הזה על מנת לחלוק אתכם את האהבה שלי לבישול ולשתף אתכם בידע שלי וטיפים שצברתי לאורך הדרך.
אני מאמין שכל אחד יכול לבשל כל עוד יהיה לצידו מישהו עם מספיק סבלנות על מנת ללמד אותו ולכן קראתי לבלוג הזה האקדמיה לבישול.

אז איזה מתכונים תמצאו פה?

כאן תוכלו למצוא מתכונים שונים ומגוונים החל ממתכונים יום יומיים, פשוטים המתאימים לכל אחד ועד למתכונים מורכבים המתאימים לפודיז מאובזרים שכוללים טכניקות מורכבות וציוד מטבח מתקדם.

אבל אל חשש. כל המתכונים מלווים בהוראות ברורות, עם תמונות המראות כל שלב ושלב בהכנת המתכון וכן טיפים ודגשים לעזור לכם להצליח בהכנת המתכון.

במתכונים המורכבים הדורשים אביזרים ייחודיים או מרכיבים אקזוטיים שקשה להשיג אנסה להציע לכם אלטרנטיבות ככל האפשר.

בקשה אישית

הקמתי ואני מתפעל את הבלוג הזה עבורכם באהבה.

אם תוכלו בבקשה לעזור לי, ומידי פעם כשאתם נכנסים אל הבלוג ללחוץ על הפרסומות שבו אני אודה לכם מאוד.

אתם לא חייבים לרכוש כלום, להרשם לכלום או להתחייב לכלום. כל מה שאני מבקש הוא שתלחצו על הפרסומות ואם ממש בא לכם להשקיע אז גם תגלשו בדף של הפרסומת כמה שניות.

תודה רבה לכם. אני מאוד מעריך את זה.

עזרו לי לתפעל את הבלוג על ידי לחיצה על הפרסומות