Go Back
הדפס
קוקטייל-נגרוני-תפוזי-דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

קוקטייל נגרוני תפוזי דם

סוג המנה קוקטיילים
סוג המטבח משקאות אלכוהולים
תגיות נגרוני, קוקטייל
זמן הכנה 4 minutes
זמן בישול 0 minutes
זמן הכנה כולל 2 minutes
מנות 1
קלוריות 195 kcal
מחבר חנן אביסף

חומרים

חומרים להכנת הקוקטייל

  • 50 מ"ל מיץ תפוזי דם
  • 25 מ"ל ג'ין
  • 25 מ"ל קמפרי
  • 25 מ"ל וורמוט מתוק
  • קרח

חומרים לעיטור הקוקטייל

  • פרוסה של תפוז דם
  • קליפה של תפוז דם

אופן ההכנה

  1. ממלאים שייקר בכמה קוביות קרח.

  2. מוסיפים לשייקר את כל מרכיבי הקוקטייל ומנערים.

  3. שמים בכוס אולד פאשן מספר קוביות קרח.

  4. מסננים את תכולת השייקר אל הכוס.

  5. מקשטים עם פרוסת התפוז.

  6. לוקחים את קליפת התפוז ומשפשפים איתה את שולי הכוס על מנת לתת לה ניחוח תפוזי.