שניצלונים שילדים אוהבים
מסדרים את מרכיבי המנה.
שמים בקערה את חומרי הבלילה.
טורפים היטב.
שמים את חזה העוף והקמח בקערה גדולה ורחבה.
מערבבים היטב עד שכל חזה העוף מצופה בקמח.
מעבירים את חזה העוף למסננת. מנערים את חזה העוף במסננת על מנת להפטר מעודפי הקמח. אם אין לכם מסננת או שאתם לא רוצים ללכלך אחת אפשר לנער את עודפי הקמח על ידי ניעור חזה העוף עם האצבעות.
מעבירים את חזה העוף מצופה הקמח לקערה עם בלילת הביצים.
מערבבים את חזה העוף בבלילה עד שכולו מצופה היטב.
נותנים לשאריות הבלילה לטפטף מחזה העוף ומעבירים אותו לקערה עם פרורי הלחם.
מערבבים היטב עד שכל השניצלונים מצופים היטב בפרורי הלחם. במידת הצורך ניתן לפזר עוד פרורי לחם על מנת להשיג כיסוי מושלם.
מחממים שמן במחבת.
בודקים אם השמן חם מספיק. זורקים פירור לחם לתוך השמן. אם מתחילות להיווצר סביב פירור הלחם בועות - השמן חם. אם לא - מחכים עוד קצת.
כשהשמן חם מנערים מהשניצלונים את עודפי פירורי הלחם ומכניסים אותם לטיגון. חשוב לטגן את השניצלונים בכמה נגלות, כל פעם קצת, על מנת שלא להוריד את טמפרטורה של השמן.
מטגנים את השניצלונים טיגון מהיר של 3 -4 דקות. חשוב להפוך את השניצלים מצד לצד במהירות, מספר פעמים במהלך הטיגון.
כשהשניצלים זהובים מורידים אותם מן המחבת אל נייר סופג. לאחר ספיגה קצרה של עודפי השומן הם מוכנים להגשה.
במידה ואתם לא מגישים את השניצלונים מייד, מומלץ להעביר אותם מן הנייר הסופג לרשת. הרשת מאפשרת לאדי המים מהשניצלים להתאדות מבלי לפגוע בציפוי של השניצלים האחרים. כך תקבלו שניצלונים יותר פריכים וטעימים.
מגישים את השניצלונים יחד עם קטשופ, מיונז ורוטב צ'ילי מתוק.