עוגת בננות שוקולד צ'יפס ומרשמלו
מחממים תנור ל 180 מעלות.
ממיסים את החמאה בסיר או במיקרו.
שמים את החמאה בקערה ומוסיפים את הסוכר והביצים. מערבבים היטב.
מקלפים את הבננות ומועכים אותן לעיסה בעזרת מזלג.
מוסיפים לקערה את הקמח התופח, המלח, החלב והבננות ומערבבים.
מקמחים את המרשמלו וחותכים בעזרת סכין את המרשמלו לחתיכות קטנות ומוסיפים לתערובת העוגה
מקמחים את השוקולד צ'יפס בקמח ומוסיפים לתערובת העוגה. הקימוח נועד על מנת למנוע מן השוקולד צ'יפס לשקוע לתחתית העוגה.
משמנים תבנית אינגליש קייק. יוצקים לתוכה את תערובת העוגה.
אופים כ 45 - 50 דקות. בודקים אם העוגה מוכנה על ידי נעיצה של סכין בעוגה. אם להב הסכין יוצא עם פרורים לחים העוגה מוכנה. אם הלהב יוצא עם בלילה רטובה יש לאפות עוד שתי דקות ולבדוק שוב.
נותנים לעוגה להצטנן כ- 30 דקות. אם תנסו לפרוס את העוגה כשהיא חמה היא עלולה להתפרק.